Lunch
Starters - Voorgerecht - Hoofdgerecht € 36
Niet op zon en feestdagen.
Degustatie Menu
STARTERS
Kwartelei - Yakitori - Madeleine Chorizo
KALF
Thaï Tonnato - Mosterd - Ponzu - Makreel
ZEEBAARS
Mosseljus - Prei - Pijpajuin
GROENE ASPERGES
Wijngaard slakken - Daslook - Weide paddenstoel
RIVIERPALING
Gekarameliseerd - Saké - Dashi
PARELHOEN
Witte Duinasperges - Geitenmelk - Ijzerkruid
OF
TARBOT
Witte Duinasperges - Geitenmelk - Ijzerkruid
AARDBEIEN
Beaujolais - Pistache - Mascarpone
OF
KAASASSORTIMENT
LUNCH : AMUSES - VOORGERECHT - HOOFDGERECHT € 36
DINER :
4 GANGEN € 75
5 GANGEN € 89
6 GANGEN € 104
ALL -INN : Apero - Water - Wijnen - 5 gangen - Koffie € 145
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.
ZOMER MENU
Vanaf 22 juni
Mange Tout
OPENINGSUREN
LUNCH 12:00
Woensdag- Donderdag - Vrijdag - Zondag
DINER 19:00
Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag
BE523963613
Visserskaai 22
8400 Ostende
restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14
Parking onder visserskaai Uitgang Ooststraat
Rolstoelvriendelijk
WAAR WIJ VOOR STAAN ?
Ons menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door Lieva wijn meester(es).
Super belangrijk voor ons is de herkomst van de producten ambachtelijk duurzaam, gekweekt vlees vis groenten en druiven.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten en dat proef je
!!!
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.