Waar wij voor gaan

Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door onze ervaren wijn meester.
Super belangrijk is de herkomst van de producten voor ons, ambachtelijk gekweekt vlees vis en groenten.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.


DEGUSTATIE MENU
| 3 gangen menu €45
| Aangepaste wijnen €24

4 gangen menu € €61
Aangepaste wijnen €€29

| 6 gangen menu € €71
| Aangepaste wijnen € €34

Aperitief hapjes inbegrepen
 
marshmallow van Okkernoot
Erwt met mierikswortel
Foie gras met citroen
Macaron met haringeiren

Pladijs
Bloemkool - Curry
Sint Jacobsoester
Rode biet - Coquille chip
Kalfszwezerik
Spruitjes - Jus vin jaune
Tarbot
Witloof - Langoesten jus
Brie
Vanille
Clementines
Baba - Sorbet - Safraan
Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschap, aanpassingen in de menu zijn mogelijk mits supplement. Wij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.


Kaas assortiment

van 't Bretoentje Oostende ensorgaanderij

VOOR HET DESSERT €13
IN DE PLAATS VAN DE DESSERTS € 6
AANGEPAST GLAS WIJN € 7,5

Voorgerechten

Foie Gras
Gebakken - Cassis
€ 29

Pladijs
Bloemkool
€28

Zeeduivel
Garnalen - Noordzeekrab
€ 29

Sint Jacobs Oester
Rode Biet - Chip van coquille
€ 29

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong
Munière
€ 42

Entrcote Minute
Gegrild
€ 42

Lam Lozère elovel
Gegrild - kruiden
€ 40

Tarbot
Witloof - Jus Langoustines
€ 42

Nagerechten

Chocolade Vanille
Ijs - Warme chocolade
€ 12

Sabayonne

Marsala - Ijs
€ 13

Clementine
Baba - Sorbet
€ 11

Brie
Vanille
€ 11

Valentijn menu  

Makreel

Yoghurt - Komkommer

Gin Hendrick's

Saint Pierre

Asperges - Munt

Dominio de Verderrubi Verdejo

Zeebaars

Champagne saus - Belgische Steur

Raats Chenin blanc

Oester

Karnemelk - Zoethout

Citry Chardonnay

Jacobsoester

Roodloof 

Terre Noblé Chardonnay

Spareribs

Gelakt

Leth Pinot noir

Kalfstong

Pickels - Knapperig

Nebliolo D'Alba Nebbiolo 



Duif

Kersensap - Raap

Chateau des Cres Ricards Syrah,Grenach,Carignan

Beignets

Appel - Ricard

Sante Julia Tardio Viognier Late Harvest

Witte Chocolade ijs

Wasabi - Banaan - Passie

Creme de banane met passievruchtensap

Framboise gelee

Sabayonne

Marsala

Cake

Ananas - Steranijs

Koffie/thee/Irish 

Menu 140 €.   Drankendegustatie en waters inbegrepen.

Van 14 tot en met 17 februari

Visserskaai 22
8400 Oostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14
Jaarlijks verlof tot 26 januari
Open van woensdag tot zondag middag
Keuken van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00
Parking Visserskaai uitgang Ooststraat.
Aangepaste accommodatie minder validen.

Restaurant MangeTout

© 2017 MangeTout