Waar wij voor gaan

Kwaliteits-Noordzeevis en Polderproducten. Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door onze ervaren wijn meester.
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.


DEGUSTATIE MENU
| 3 gangen menu €45
| Aangepaste wijnen €24

4 gangen menu € €61
Aangepaste wijnen €€29

| 6 gangen menu € €71
| Aangepaste wijnen € €34

Aperitief hapjes inbegrepen
 
Focaccia geweekt in tomatensalsa
Rode biet met ijs van mosterd
Gerookte haring met witte bonen
Brandade met visbouillon

Heek
Dragon - Mierikswortel
Griet
Cepes - Meuniere
Sint Jacobsoester
Licht gerookt -  Paling
Wild Hert
Koffieboter - Pompoen
Peer
Chocolade gember brood
Hang up yoghurt 
Mango - Granaatappel
Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschap, aanpassingen in de menu zijn mogelijk mits supplement. Wij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.


Kaas assortiment

van 't Bretoentje Oostende ensorgaanderij

VOOR HET DESSERT €13
IN DE PLAATS VAN DE DESSERTS € 6
AANGEPAST GLAS WIJN € 7,5

Voorgerechten

Foie Gras
Gebakken - Cassis
€ 29

Heek
Dragon - Mierikswortel
€28

Zeeduivel
Garnalen - Noordzeekrab
€ 29

Sint Jacobs Oester
Licht gerookt - Paling
€ 29

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong
Munière
€ 42

Wild Hert
Koffieboter - Pompoen
€ 42

Lam Lozère elovel
Gegrild - kruiden
€ 40


Tarbot
Gegrilde groentjes - Anijs
€ 39

Nagerechten

Chocolade Vanille
Ijs - Warme chocolade
€ 12

Sabayonne

Marsala - Ijs
€ 13

Peer
Chocolade gember brood
€ 11

Hang up yoghurt
Mango - Granaatappel
€ 11

Restaurant MangeTout

Eindejaarsmenu              

open op 24 en 25 december 

31december en 1 januari


Champagne Baron Fuenté

Marshmallow van okkernoot

Erwt met mierikswortel

Foi gras met citroen

Macaron met haringeieren

Sint Jacobsoester 

Rode biet - Coquille chips

Kalfszwererik

Spruitjes - Zwarte truffel

Haas

Filet - Selder - Chorizo

Brie de Meaux

Vanille

Clementine

Baba - Sorbet - Saffraan

Koffie

Versnaperingen


Menu all-in met aangepaste 

wijnen en water

Kerstavond  140€/pp

Oudejaar 155€/pp

Glas champagne om middernacht

Visserskaai 22
8400 Oostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14
Open van woensdag tot zondag middag
Keuken van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00
Parking Visserskaai uitgang Ooststraat.
Aangepaste accommodatie minder validen.

© 2017 MangeTout