Waar wij voor gaan

Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door onze ervaren wijn meester.
Super belangrijk is de herkomst van de producten voor ons, ambachtelijk gekweekt vlees vis en groenten.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.


DEGUSTATIE MENU
| 3 gangen menu €47
| Aangepaste wijnen €24

4 gangen menu € €61
Aangepaste wijnen €€29

| 5 gangen menu € €71
| Aangepaste wijnen € €34
Wijnen "By The Glass" Vanaf 7€  keuze uit 24 kwaliteitswijnen

Aperitief hapjes inbegrepen
 
marshmallow van Okkernoot
Erwt met mierikswortel
Foie gras met citroen
Zalmforel met dille

Noordzeebarbeel

Ananas tomaat - Salie

Horsmakreel

Gebrande biet - Rabarberazijn

Langoestines

Manioc - komijn -Gember

Lam

Filet - Kefta - kruidengelei

Rabarber

Biscuit - Aardbei ijs

Boekweit

Chocolademousse  

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschap, aanpassingen in de menu zijn mogelijk mits supplement. Wij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.

MEIMENU

Vlaswijting
Miso - Nieuwe aardappel

Hondshaai

Zuring - Bieslook - Dille

Langoestines

Krokant - Mijinko - Erwt 

Zeeduivel

Kombu - zeekruiden - Curcuma

Aardbei

Biscuit - Aardbei ijs - Geit

Agrums

 Sicilie - Honing - Basilicum  







Kaas assortiment

van 't Bretoentje Oostende ensorgaanderij

VOOR HET DESSERT €13
IN DE PLAATS VAN DE DESSERTS € 7
AANGEPAST GLAS WIJN € 7,5

Voorgerechten

Zeebarbeel
Ananastomaat - Salie
€ 27

Noordzeekrab

Ravioli - Peper
€ 29

Horsmakreel
Gebrande biet - Rabarberazijn 
€ 29

Langoustines
Manioc - Komijn - Gember
€ 29

Hoofdgerechten

Zeetong
Meuniere
€ 42

Zeebaars
Champagnesaus - Pastinaak
€ 40

Duif
Krieken sap
€ 42

Lam
Gegrild
€ 42

Nagerechten

Chocolade Vanille
Ijs - Warme chocolade
€ 12

Sabayonne

Marsala - Ijs
€ 13

Aardbei
Biscuit - Aardbei ijs - Geit
€ 11

Boekweit
Chocolademousse
€ 11

Visserskaai 22
8400 Oostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14
Zomervakantie van 26 juni tem 7 juli
Open van woensdag tot zondag middag
Keuken van 12:00 tot 13:30 en van 19:00 tot 21:00
Parking Visserskaai uitgang Ooststraat.
Aangepaste accommodatie minder validen.

Restaurant MangeTout

© 2017 MangeTout