Waar wij voor gaan

Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door onze ervaren wijn meester.
Super belangrijk is de herkomst van de producten voor ons, ambachtelijk gekweekt vlees vis en groenten.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.


DEGUSTATIE MENU
| 3 gangen menu €45
| Aangepaste wijnen €24

4 gangen menu € €61
Aangepaste wijnen €€29

| 5 gangen menu € €71
| Aangepaste wijnen € €34

Aperitief hapjes inbegrepen
 
marshmallow van Okkernoot
Erwt met mierikswortel
Foie gras met citroen
Macaron met haringeiren

SpareRibs

Gelakt - Koriander

Saint-Pierre

Groene Asperges - Munt

Sint Jacobsoester

Kalfstong - Gerookt

Zeebaars

Champagnesaus - Pastinaak

Witte chocolade

Banaan - Passievrucht - Wasabi

Beignet

Appel - Ricard - Ricotta

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschap, aanpassingen in de menu zijn mogelijk mits supplement. Wij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.


Kaas assortiment

van 't Bretoentje Oostende ensorgaanderij

VOOR HET DESSERT €13
IN DE PLAATS VAN DE DESSERTS € 6
AANGEPAST GLAS WIJN € 7,5

Voorgerechten

SpareRibs
Gelakt - Koriander
€ 27

Noordzeekrab

Ravioli - Peper
€ 29

Saint-Pierre
Groene Asperges - Munt  
€ 29

Sint Jacobsoester
Kalfstong - Gerookt
€ 29

Hoofdgerechten

SpareRibs
Gelakt - Koriander
€ 27

Noordzeekrab

Ravioli - Peper
€ 29

Saint-Pierre
Groene Asperges - Munt  
€ 29

Sint Jacobsoester
Kalfstong - Gerookt
€ 29

Nagerechten

Chocolade Vanille
Ijs - Warme chocolade
€ 12

Sabayonne

Marsala - Ijs
€ 13

Beignet
Appel - Ricard - Ricotta
€ 11

Witte chocolade
Banaan - Passievrucht - Wasabi
€ 11

Chocolade Vanille
Ijs - Warme chocolade
€ 12

Visserskaai 22
8400 Oostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14
Zomervakantie van 26 juni tem 7 juli
Open van woensdag tot zondag middag
Keuken van 12:00 tot 13:30 en van 19:00 tot 21:00
Parking Visserskaai uitgang Ooststraat.
Aangepaste accommodatie minder validen.

Restaurant MangeTout

© 2017 MangeTout